Fotoclub Open Focus

Fotoclub Open Focus, voor de beginnende en gevorderde amateurfotograaf die graag idee├źn wil opdoen en ervaringen wil uitwisselen met andere amateurfotografen.
Wij zijn gestart in januari 2012 en zijn op dit moment op onze gewenste grootte aangeland, waardoor wij voorlopig geen nieuwe leden meer kunnen aannemen. Wij organiseren een aantal avonden op een vaste lokatie in Apeldoorn en tussen deze vaste avonden in, gaan we opdrachten uitvoeren op diverse lokaties. De bedoeling is om deze " fotoshoot evenementen" zoveel mogelijk gezamelijk uit te voeren.
De clubavonden zijn afgestemd op de leden die zelf aangeven wat ze leuk vinden en waar ze behoefte aan hebben. Wij proberen om het plezier in fotografie te verhogen en verder uit te diepen.

Alle clubavonden worden voorlopig gehouden in Wijkcentrum Dok Zuid in Apeldoorn.

Plaats reactie

Vernieuwen